LiveZilla Live Help









  

 

  مدارک مورد نیاز برای ویزای چین

 

 

 1- اصل دعوتنامه معتبر
2-یک قطعه عکس
3-گذرنامه (با دارا بودن حداقل 6 ماه اعتبار)
4-فرم تکمیل شده ویزا

 

 


جهت ثبت نام و اخذ ویزا اطلاعات خود را در پایین ثبت نمایید تا در اسرع وقت با شما تماس گرفته شود




  لطفا فیلدهای ستاره دار را بطور کامل پر نمایید
نام *
نام خانوادگی *
سن *
تلفن تماس *
لطفا عکس خود را ضمیمه فرمایید
   
   

 




تعداد افراد آن لاین
تعداد بازدید امروز
تعداد بازدید این ماه
تعداد بازدید امسال
تعداد کل بازدید

  پخش فیلم

  عضویت در خبرنامه

با عضویت در خبرنامه از جدیدترین تورها باخبر شوید

آدرس الکترونیکی:
  شماره همراه:

  پرداخت آنلاین



 
  نظرسنجی
از عملکرد کدام کانتر آژانس بیشترین رضایت را دارید؟
13







گالری تصاویر |  اخبار گالری فیلماطلاعات مفید |  درخواست ویزا |  بیمه تورها |  نرخ ارز |  آدرس سفارتخانه ها |  رزرو هتل |  اختلاف ساعت |  معرفی آژانس |  تماس با ما

کلیه حقوق سایت برای شرکت نیکوپرواز محفوظ است   طراحی: آرمان سیستم شمال
Sponsor: bazareamol


عضویت در خبرنامه

ایمیل  
تلفن همراه